Kada bi se pisali memoari za sva dešavanja iza scene, ili popularni naziv backstage, teško bismo pronašli izdavača za tako obimno delo. Pripreme, oblačenje, šminka, frizura, pri tome odgovornost i nasa potreba da sve bude bas onako kako smo zamislili. U okviru Fashion Week-a u Novom Sadu, predstavili smo kolekciju za sezonu proleće/leto 2017.

Nežna, elegantna i prefinjena, kolekcija je oduzimala dah svim posetiocima revije. Uz dinamičan ritam koje je muzika davala, napetost je rasla i svaki novi izlazak manekenke donosio je ono tiho Vau! koje se moglo začuti u redovima publike. Jedna za drugom, njihale su se kreacije lepršavih haljina, kombinezona, žestvenih kombinacija pantalona i bluzica sa prefinjenim, unikatnim detaljima od čipke, bisera i kristala, koji su zajedeno sa reflektorima, obasjali ovaj podijum kojim su se šetali talenat, lepota i umetnost! Do trenutka defilea, kada se ritam i intenzitet muzike pojačao, publika je sa nestrpljenjem čekala povratak baš onih modela koji su im zapali za oko, pa su poput neke retke dragocenosti, želeli još jednom da ih vide!

Defile je uzbuđenje, naboj emocija, defile je sav naš rad koji je trajao mesecima i svoj najlepši epilog ispisao te večeri. Defile je mala slatka devojčica koja sa svojom mamom ponosno šeta pistom i ne želi sa nje da siđe, jer je to što se na toj istoj pisti odigralo bila magija koja ni mi nismo želeli da prestane. Od tada, kolekcija je zaživela i pohrlila da ulepša sve naše devojke, mlade i svaku ženu koja je te večeri, a i kasnije, sa nama delila strast i ljubav prema onom što Mirjana Vujčić stvara. A stvara magiju.