PURE
KOLEKCIJA

Kolekcija  ”PURE by Mirjane Vujčić” – odiše čistoćom i preciznom veštinom transformisanja najfinijih materijala u vanvremenske modele koji se poigravaju u svojoj lepoti pred vašim pogledom i dodirom.
Doživljavajući modu kao izraz svog ličnog identiteta, očaravajuće  modele obojila je svojom zaljubljenošću u prepoznatljive nijanse mlečno-bele i puderaste boje. Zanosna čipka sa vezenim dezenom perja protkanog šljokicama, lepršav svileni muslin i 3D perje od konca na neznom tilu, čine ovu kolekciju  prihvatljivom ne samo za vencanje već i u svakoj drugoj prilici

Čistim linijama i svedenim krojevima, svoje unikatne modele dovodi u jedinstvo sa telom, pri čemu oblikuje i stvara neponovljivi  doživljaj romantičnog i šik izgleda. Možda po malo i opsesivna pažnja posvećena detaljima i pravilnom odabiru najfinijih materijala, ipak su učinili da svaka haljina, na jedinstven i sofisticiran način naglasi savršen senzibilitet i senzualnost žene.

Niz isprepletanih bisera  ili  tanak kožni kaiš oko pojasa predstavljaju odraz dizajnerske igre detaljima koji svaki model čine zanosnim i neodoljivim. Nezaustavljiva energija i ambicija koju poseduje Mirjana Vujčić, u spoju sa njenom prefinjenom kreativnošću i inovativnošću, doprineli su da modeli kolekcije ”PURE”  dostignu jedan novi, uzbudljiviji i gotovo umetnički izraz modnog stvaralaštva..

Galerija kolekcije