FALL/WINTER 2019
KOLEKCIJA

Romantično, nežno i svedeno ostali su naši imperativi za stvaranje i ove kolekcije za sezonu Fall/Winter 2019. Uprkos hladnom vremenu, nežni pastelni tonovi kaputa od vune i kašmira omogućiće Vam da ostanete stilizovani i jedinstveni. Težeći da uvek žensku lepotu i njenu siluetu istaknemo u njenim najlepšim oblicima, ovu kolekciju smo obogatili još jednim aksesoarom – kožnim kaiševima koji bilo na kaputu, suknji ili nekom drugom komadu ističu liniju struka i daju Vašem outfitu potrebnu dozu ženstvenosti.

„Light Cappuccino“ je boja koja je ovu kolekciju označila i izdvojila – nakon lavande, naša potraga u pastelnom svetu nijansi se nastavlja. Ona je topla i njen nežni ton podseća nas na najlepši i najukusniji italijanski kapućino, koji smo sinestezijom inspiracije, sećanja i vizije pretvorili u boju. Sa primesama puderaste nijanse, ova boja se savršeno uklopila u našu estetiku. Mlečno bela, Svetloplava, Soft i Blush odnosno puder roze, boja Lavande i onda Light Cappuccino. Neko bi rekao da smo zaista pravi hedonisti: prošlogodišnju kolekciju inspirisali su kolačići macaroons u boji mirisne lavande, ove godine  – kafa. Samo možemo reći, za kreativne duše, inspiracija je svuda oko nas!

Zato uživajmo ove zime ušuškane u naše nežno roze kapute sa unikatnim kožnim detaljima: kožnim kaiševima vrhunske hand made izrade i Aya i Mia torbicama u novoj boji! Hladno vreme nije izgovor, tako da ćemo i ove zime prigrliti naše pastelne boje i najlepše moguće detalje uskladiti sa njima – uz naravno topli Light Cappuccino!