CAPSULE SUMMER 2020
KOLEKCIJA
U prelepoj pastelnoj nijansi ove gotovo neopisive lila-roze boje i prepoznatljive svetloplave, nova Capsule Summer Collection pravi je mali ‘go to’ vodič Vašeg letnjeg garderobera. Elegantni, usklađeni a lagani i nosivi komadi iz ove mini kolekcije, učiniće da se u svakoj prilici osećate zavodljivo i ženstveno: bila to kombinacija našeg klasičnog #MV odela koje je umesto sakoa, dobilo laganu letnju formu bluze izvrsnog dizajna ili duga haljina koja izazovnim preklopom budi iluziju šetnje francuskom rivijerom. Nijansa svetloplave, gotovo azurne nijanse najfinije viskoze i svile, donela je pravo osveženje klasičnom kroju #MV pantalona.
Lagani ogrtač u ovoj kombinaciji poput blagog primorskog povetarca, igra se sa vašim seksepilom klizeći niz ramena. Pojas u diskretnoj srebrnoj izradi mali je preobražaj svilenih i bisernih pojaseva iz naših prethodnih kolekcija, ovaj put Statement, moderan detalj koji svojim prisustvom donosi snažan, unikatan pečat kako haljinama tako i odelu.

Neka #MV Capsule Collection bude izvor vaše inspiracije za sve elegantne događaje ovog leta , ali i onda kada pozelite da svoju eleganciju ponesete u prtljagu za romantični beg u neki od prelepih, luksuznih resort hotela na moru.

Prepustite se čarima leta ostajući prefinjeni u unikatnim #MV kreacijama.

Galerija kolekcije