BLOOM
KOLEKCIJA

Pažljivim kombinovanjem raškosnih materijala, sa fokusom na floralni print, Bloom kolekcija predstavlja šarmantni spoj retro i šik izgleda, a otmenost i odmerenost ogledaju se u širokom spektru suptilnih kolor šema. Raznolikost u kroju i ukrašavanju, sa posebnim akcentom na ženstvenost i eleganciju, haljinama iz ove kolekcije dodeljuju status posebne autentičnosti. Na najfinijim teksturama brokata i svile sinhronizovano se poigravaju neutralne pastele svetlo plave,rozen kvarc, mlečno bele i boje lavande.

Francuske manžetne sa neuhvatljivim vezom mistične čipke u obliku cveta i kristalnim dugmetom, simpatične bubi kragne koje vraćaju duh dvadesetih, oko pojasa ručno izrađene pletenice od svile obogaćene sjajem blistavih kristala,su očaravajuci detalji koji estetski dopunjuju kompletan look. Kako kolekcija nema strogo rezervisan dress code, u kombinaciji sa bilo kojim jednobojnim komadom, slim lift blejzer raskošnog cvetnog dezena pruža mogućnost kako poslovnog tako i vrlo smelog i izazovnog outfita.

Svaka dama koja brine o svom izgledu i ceni dodir elegancije i visokog stila primetiće da ni najmanji detalj ne remeti harmoniju niti sklad ove sasvim nove priče. I to je ono što je potpuno neodoljivo u vezi sa “BLOOM” kolekcijom.

Galerija kolekcije