VINTAGE SS 2012/13
KOLEKCIJA

Hrabra, neustrasiva i svoja, spremna da osvoji sve vrhove sveta, naša je heroina kolekcije Vintage SS 2012/2013. Protkana haljinama unikatnog stila ili savršeno ukrojenim muškim odelom, ova kolekcija donosi sveži dah glamura na modnu scenu. Ženstveni modeli haljine koja prati liniju tela ili kratke, lepršave haljinice koja je zabavna i razigrana, estetski ideal kreatorke Mirjane Vujčić je ostao isti – jednostavna, neprolazna elegancija.

Dopuštajući vetru da se igra sa laganim materijalima i krojevima, kolekcija Vintage SS 2012/2013 pokazuje nosivu sofisticiranost, koja je tu da vasu lepotu istanke i upotpuni. Nezni pastelni modeli dugih i kratkih haljina, blagi su kontrast crnom, plavom i sivom muškom odelu, koje svojim idealnim krojem i stilskom uskladjenoscu dominira pri svakoj pojavi. U njegovom snažnom zagrljaju, njena nežna silueta obavijena svilom i čipkom, njihova elegancija spojila se u glavno obeležje kolekcije Vintage SS 2012/2013 – prefinjenost.

Detalj mašne ili ručno izradjenog cveta dizajnerski su pečat kojim ova kolekcija postaje prepoznatljiva u svetu mode. Namenjena onima sa istančanim ukusom i elegancijom, ova kolekcija učiniće da svoju pojavu i stav upotpunite idealnom kombinacijom sa potpisom Mirjane Vujčić.

Galerija kolekcije