SS 2017
KOLEKCIJA

U kreativnom spoju inspiracije i lepote, nova kolekcija za prolece/leto 2017 kreatorke Mirjane Vujcic nastavlja bajkovitu pricu o zavodljivoj igri prefinjenosti, elegancije i romantike. Donoseci svezi dah glamura i sofisticiranosti, nova kolekcija zadrzala je i prepoznatljive detalje koji su svojom autenticnoscu krasili i prethodne kolekcije: kristali, rucno izradjeni cvetovi koji padaju niz ramena, kao i 3D cvetovi pazljivo nasiveni na segmente čipke, ozivljavajuci tako estetiku prve kolekcije Vintage,a zatim Eternal i Bloom.

Jednostavnost forme svakog od unikatnih modela, dopunjena nepogrešivim osecajem za lepo, ucinili su da kolekcija prolece/leto 2017 sacuva notu vanvremenske elegancije i senzualnosti. Romanticno carstvo pastelnih tonova, od mlecno bele, puder roze i svetloplave boje, obogaceno je novom inspiracijom neznih tonova mint boje, u jedinstvenoj harmoniji prepoznatljivih detalja ovog brenda.Negujuci senzualnost i prefinjenost zenske lepote, odevni komadi poput kaputa, odela, pantalona i kombinezona sa kicankama koje lagano obavijaju struk, nova kolekcija akcenat stavlja na snagu zenske lepote i u odevnim kombinacija urabanijeg stila. Nezna i neuhvatljiva, a opet snazna i prisutna lepota linija i boja krasi svaki od komada nove kolekcije brenda Mirjana Vujcic.

Odraz romanticne sanjarke i princeze u dugim, leprsavim haljinama ova kolekcija sacuvala je u prepoznatljivom detalju masne, ali u izmenjenom obliku tanke, svedene trake na pojasu, isticuci jos jednom lepotu i prefinjenost kao glavne adute stila. Jedinstvena harmonija unikatnih modela i senzibiliteta koji krasi ovaj brend, uz nepogrešivu modnu estetiku kreatorke Mirjane Vujcic, probudiće u svakoj ženi duh večite elegancije i neprolazne lepote.

Galerija kolekcije