ETERNAL 2013/14
KOLEKCIJA

Laganim koracima predjite dugu, satkanu od najlepših ljubavnih boja, podjite za zavodljivim pogledom koji Vas mami, ostavite za sobom ne ispričane priče, ne dovršene pesme i krenite stazom kojom Vas vodi ETERNAL kolekcija Mirjane Vujcic. Ova modna kreatorka iz Novog Sada  je kroz svoje modele protkala najnežnija osećanja. Cela kolekcija odiše snagom ljubavi.

Prefinjene linije ističu obline i oslikavaju najlepše boje ovog Sveta na Vašem telu. Ako se prepustite nežnom dodiru najfinijih pomno odabranih materijala, biće to ravno zagrljaju voljene osobe. Modeli nežnih pastelnih boja, romanticke cipke, svile i bisera odišu čudesnom tajanstvenošću i daju notu nevinosti poput prvog poljupca. Bilo da ste u glamuroznoj večernjoj haljini ili elegantnom muskom odelu, obuzeće Vas osećaj uzdizanja, svemoći i besmrtnosti.

Svojom snagom onoga sto je zamislila i onoga što ona i jeste, dovodi Vas do strastvenog osećaja večnosti i otmenosti. Dozvolite sebi da se osećate veličanstveno i neodoljivo u svakoj prilici. Kreacije Mirjane Vujčić odišu neprolaznom elegancijom i bezvremenskim glamurom pa kao takvi prete da odole vremenu koje sve otima.

Galerija kolekcije