“Less is more” (manje je više) – jednostavno, svedeno i vanvremenski, je moto kojim se Mirjana Vujčić vodi prilikom izrade svojih unikatnih modela. Glamurozne i luksuzne kolekcije karakterišu njen nezavisni duh i originalni modni stil.
Danas pod okriljem brenda MIRJANA VUJČIĆ, ona ostaje dosledna u dizajniranju čarobnih i otmenih modela za dame prefinjenog ukusa i muškarce izraženog karaktera. Modeli nastali u njenom modnom studiju odišu čistim glamurom i magnetski privlačnom elegancijom. Prilikom izrade svojih ekskluzivnih kolekcija, pravim odabirom najfinijih materijala i besprekornim umećem u oblikovanju modela postiže željeni efekat luksuza i perfekcije. Ono po čemu se dizajner Mirjana Vujčić danas izdvaja i prepoznaje jeste jednostavnost forme, kao i retki i jedinstveni detalji prožeti kroz tkanine nežnih pastelnih boja. Njene kolekcije su pravi izbor, kako za specijalne, tako i za različite dnevne i poslovne prilike pa kao takve pronalaze mesto u urbanom životu svake moderne žene i muškarca. Ovaj brend je probudio duh visoke mode i već je prepoznatljiv simbol unikatnih i vanvremenskih modela.
Dozvolite sebi da se osećate veličanstveno i neodoljivo u svakoj prilici, prepustite se tajanstvenim, senzualnim notama raskoši i savršenstva u originalnim modelima Mirjane Vujčić, jer originalnost je uvek u modi.

Mirjana Vujčić

Rođena 13.avgusta 1975. u Kneževu (Hrvatska). Od detinjstva i srednjoškolskih dana provedenih u Belom Manastiru, put je vodi do studija u Novom Sadu.To je bilo doba sazrevanja tokom kojeg je imala dovoljno vremena da usavršava sebe, da razmišlja o svom životu i da u svojim snovima prepozna veliku ljubav prema modi. Vođena željom da istoj pokloni delić svoje kreativne energije, uz ogromnu volju svoje snove je pretvorila u javu i predstavila svoju prvu samostalnu modnu reviju 2008 godine, koja je modni put ove talentovane kreatorke otvorila ka visokoj modi. Danas pod okriljem brenda MIRJANA VUJČIĆ, ona ostaje dosledna u dizajniranju čarobnih i otmenih modela za dame prefinjenog ukusa i muškarce izraženog karaktera. Modeli nastali u njenom modnom studiju odišu čistim glamurom i magnetski privlačnom elegancijom. Prilikom izrade svojih ekskluzivnih kolekcija, pravim odabirom najfinijih materijala i besprekornim umećem u oblikovanju modela postiže željeni efekat luksuza i perfekcije