PRE FALL 2013/14
KOLEKCIJA

Lagana, zavodljiva u igri odraza u staklu i svetlosti, kolekcija Pre Fall 2013/2014 predstavlja senzualnu, snaznu zenu u najvecem zanosu svoje lepote. Leprsavi materijali koji se nezno poigravaju sa zenskom siluetom, odraz su elegancije i prefinjenosti kojom ova kolekcija odise. Kratke haljine sa upecatljivim rucno izradjenim cvetnim detaljima ili raskosna leprsava haljina ukrasena niskom bisera donose sofisticiranost cije je glavno obelezje ostala kreatorkina prepoznatljiva krilatica: Less is more.

Materijali izuzetnog kvaliteta i unikatni detalji pronasli su se u skadnoj simfoniji savršenog kroja svakog od modela koji krasi kolekciju Pre Fall 2013/2014. U tonovima najneznijih pastelnih boja, romanticne cipke i svile, ova kolekcija naglasava lepotu zene u njenom najtananijem obliku. Bilo da je u glamuroznoj večernjoj haljini ili elegantnom odelu, senzualnost, strastvenost i seksepil bice najlepsa svojstva kojim ce zena da ponese modele kolekcije Pre Fall 2013/2014.

Moderna, samouverena, svoja – pridevi su koji opisuju ženu koja je bila kreatorkino nadahnuce za nastanak ove posebne kolekcije, koja je u isto vreme podjednako moderna i neprolazna u stilu koji neguje. Dozvolite sebi da se osećate veličanstveno i neodoljivo u svakoj prilici. Negujte svoju lepotu modelima koji ce je na najlepsi nacin istaci u kreacijama Mirjane Vujčić, kreacijama koje odišu neprolaznom elegancijom i bezvremenskim glamurom koji je uvek u modi.