MV WEDDING 2020
KOLEKCIJA

Nežna, elegantna i prefinjena stilom, nova Wedding kolekcija Mirjane Vujcic donosi nam sveži dah pariskog šika, muzike i jazza ’20ih godina kao i pomalo Extravaganze i glamura sa merom uklopljenih u nestvarno lepe Wedding toalete. Ne slučajno fotografisana na ulicama grada u kome dizajnerka stvara dugi niz godina, želeli smo da glamur i prestiž ove kolekcije predstavimo ne pod reflektorima pozornice Haute Couture revije, već u street style pozadini nosive elegancije dostupne Vašem posebnom danu. Materijali poput svile, najfinije viskoze ukrašeni su biserima ili statement pojasom koji oplemenjuje izgled i donosi touch of modern. U igri novih detalja upečatljivu nadmoć odnosi til, bogat a opet tako suptilan, vazdušast i nenametljiv u stapanju nijansi bele boje različitih materijala. Upravo su detalji od tila, raskošni ogrtač koji nežno klizi niz ramena, u zavodljivom plesu muzike inspirisani jazzom i glamuroznim zabavama ’20ih godina. Njih prate i detalji perja na materijalima bogatim teksturom koji su svedenom formom modela i njegove jednostavnosti ostali dosledni našem ‘Less is more’.

Uz glamur dugih haljina i luksuznih materijala, ostajući verni sebi, želeli smo da svetlo uperimo i na naše klasične modele preoblikovane novom inspiracijom i stvaralačkim umećem. Kratke haljinice tzv.ballerina kroja, sa ručno ušivanim biserima, tako lepršave i zabavne, u isto vreme otmene i neodoljive, pozivaju vas na lagani okret na putu ka plesnom podijumu. Ogrtač sa biserima i nežne svilene bluzice učiniće da se osećate poput francuskih dama koje se bude u glamuru svojih pariskih apartmana i njihovih budoara.

Pantalone sa ramflom, preoblikovani sakoi kao dekonstrukcija klasičnog #MV odela, naša su večita inspiracija snažne, odlučne žene koja je smelim odabirom modnih komada spremna da pokaže svoj karakter i na dan venčanja.
Klasična sa dodirom ekstravagantnog, svedena i podjednako upečatljiva, Wedding kolekcija Mirjana Vujčić 2020 bila je pravi izazov u pravljenju ovog savršenog balansa, stvorenog da bi bio potpun tek kada ga zena ulepša svojim odabirom.

Galerija kolekcije