Godinama gradeći jedinstveni modni svet, trudili smo se da našu estetiku utkamo u svaki detalj: od kolekcija, fotografija, modnih revija do enterijera našeg studija, prezentovanja na socijalnim mrežama i svih ostalih zahteva našeg doba. Tako smo došli do toga da želimo da i naš web sajt bude upravo to. Zeleli smo da spojimo ono što smo mi i sve ono moderno i aktuelno kako u svetu mode tako i interneta. Naš novi sajt je produkt pomnog rada, želje, entuzijazma u misiji da spojimo estetiku našeg brenda i na pravi način da vam je predstavimo u virtuelnom svetu interneta.

Želeli smo da ostanemo romantični, svedeni, u carstvu pastelnih boja. Bio je to izazov zamisli i naše kreativnosti koju smo trebali da uskladimo i prenesmo dizajnerima koji dizajniraju nešto malo drugačije od nas, ali uspeli smo. Sajt je tu! Pregledni raspored svih naših kolekcija, naše torbe divno poređane u nežnim nijansama od roze, svetloplave i nežne lavande, a pre svega toga, kreirali smo web shop, kako bi naši proizvodi bili dostupniji i našim kupcima širom sveta.  Pantalone, bluzice, kaputi i ogrtači, naravno torbe, dostupni su sada jednom kliku na vašem računaru ili telefonu. Kako smo želeli da osetite deo magije MV sveta i prilikom online kupovine, dizajnirali smo posebne navlake za naše torbe kao i pakovanja naših proizvoda, kako biste doživeli posebno iskustvo naše kupovine bez posete našem studiju.

Ovom sekcijom odnosno Blogom na sajtu, bićemo u mogućnosti da vam se bliže obratimo i možda u malo intimnijem svetlu predstavimo i prikažemo sve ono što radimo i stvaramo. Jedno je sigurno i uvek isto, tu su samo ljubav, posvećenost, strast i upornost. Ostanite uz nas za sve novo što dolazi i čemu se neizmerno radujemo deleći sa vama!