Da li volite Cappuccino koliko i mi? Nova boja je stigla u naše #MV carstvo

 

Razmišljajući o novoj kolekciji za sezonu Jesen/Zima 2019, jedno smo sigurno znali: nakon nežne boje lavande koja je obeležila čitavu sezonu Proleće/Leto 2018, želeli smo da pronađemo boju koja će biti podjednako autentična,  nežna, suptilna i prikladna za hladnije vreme.

Kada sve to uzmemo u obzir i počnemo da radimo na realizaciji naših vizija u proizvodnji, moramo priznati da nije lako: uskladiti tonove boja kože i materijala, uskladiti ih do savršenstva pod pažljivim okom našeg dizajnera, tako da ta idealna kombinacija odgovara kriterijumima naše estetike. Kada je pristigla koža za aksesoare, zaljubili smo se u boju koju nismo nigde do sada videli, i poput lavanda boje, znali smo da je to baš ono što smo želeli za ovu kolekciju! Boju smo nazvali „Light Cappuccino“. Ona je topla i njen nežni ton podseća nas na najlepši i najukusniji italijanski kapućino, koji smo sinestezijom inspiracije, sećanja i vizije pretvorili u boju. Sa primesama puderaste nijanse, ova boja se savršeno uklopila u naše pastelne tonove. Mlečno bela, Svetloplava, Soft i Blush odnosno puder roze, boja Lavande i onda Light Cappuccino. Neko bi rekao da smo zaista pravi hedonisti: prošlogodišnju kolekciju inspirisali su kolačići macaroons u boji mirisne lavande, ove godine  – kafa. Samo možemo reći, za kreativne duše, inspiracija je svuda oko nas!

Zato uživajmo ove zime ušuškane u naše nežno roze kapute sa unikatnim kožnim detaljima: kožnim kaiševima vrhunske hand made izrade i Aya i Mia torbicama u novoj boji! Hladno vreme nije izgovor, tako da ćemo i ove zime prigrliti naše pastelne boje i najlepše moguće detalje uskladiti sa njima – uz naravno topli Light Cappuccino!

S ljubavlju,

#MV