Mirjana Vujcic

“Less is more” (manje je više) – jednostavno, svedeno i vanvremenski, je moto kojim se Mirjana Vujčić vodi prilikom izrade svojih unikatnih modela.

Glamurozne i luksuzne kolekcije karakterišu njen nezavisni duh i originalni modni stil. Ljubiteljima vrhunske mode svojim rafiniranim i sofisticiranim stilom prvi put se predstavila 2008. godine na prvoj samostalnoj reviji, a ubrzo potom nastavlja bajkovitu priču u svom modnom studiju.

Danas pod okriljem brenda MIRJANA VUJČIĆ, ona ostaje dosledna u dizajniranju čarobnih i otmenih modela za dame prefinjenog ukusa i muškarce izraženog karaktera. Modeli nastali u njenom modnom studiju odišu čistim glamurom i magnetski privlačnom elegancijom. Prilikom izrade svojih ekskluzivnih kolekcija, pravim odabirom najfinijih materijala i besprekornim umećem u oblikovanju modela postiže željeni efekat luksuza i perfekcije.

Ono po čemu se dizajner Mirjana Vujčić danas izdvaja i prepoznaje jeste jednostavnost forme, kao i retki i jedinstveni detalji prožeti kroz tkanine nežnih pastelnih boja. Njene kolekcije su pravi izbor, kako za specijalne, tako i za različite dnevne i poslovne prilike pa kao takve pronalaze mesto u urbanom životu svake moderne žene i muškarca. Ovaj brend je probudio duh visoke mode i već je prepoznatljiv simbol unikatnih i vanvremenskih modela.

Dozvolite sebi da se osećate veličanstveno i neodoljivo u svakoj prilici, prepustite se tajanstvenim, senzualnim notama raskoši i savršenstva u originalnim modelima Mirjane Vujčić, jer originalnost je uvek u modi.

Mirjana Vujcic